Obojstranný odkvapkávač Flip bielo-zelený

Obojstranný odkvapkávač Flip bielo-zelený

Joseph Joseph



Popis produktu

Obojstranný odkvapkávač Flip je výborným pomocníkom pri umývaní riadu. Má použiteľné obidve strany, buď s priamym odtokom vody do drezu alebo bez odtoku na neskoršie vyliatie vody.

Obojstranný odkvapkávač Flip má dve použiteľné strany. Jedna strana má sklonenú odkapkvávaciu plochu pre odtok vody do dresu, ktorá zabraňuje kumulovaniu vody v odkvapkávači. Druhá strana má túto plochu v opačnom smere a voda sa vylieva až keď je to nevyhnutné. Obidve strany majú protisklzové nožičky. Podložku je možné umývať v umývačke riadu.

Veľkosť:  39,5x37x3cm

 

O výrobcovi:

 

Joseph Joseph je dizajnová spoločnosť, ktorú roku 2003 založili dvojičky Antony a Richard Joseph. Antony študoval dizajn, Richard podnikanie, a tak sa týmto dvojičkám podarilo šikovne skĺbiť svoje schopnosti a vytvoriť spoločnosť, ktorej úspešné výrobky sú dnes veľmi obľúbené.
Spoločnosť Joseph Joseph sa väčšinou sústredí na kuchynský riad a doplnky, ktoré majú spoločné vlastnosti, ktorými sú štýlovosť a inovatívne prevedenie jednotlivých produktov. Pokiaľ aj Vy máte radi vkusný, inovatívny a praktický riad do kuchyne, výrobky tejto spoločnosti Vás nadchnú.

Ďalšie informácie

Kód tovaru 85013