Papierové mydlo

  • - 52%

Papierové mydlo



Popis produktu

Chcete praktické mydlo na Vaše cesty? Určite si obľúbite skladné papierové mydlo, ktoré Vám ponúka spoločnosť Worldwide – NPW.

Cestujte čo najpohodlnejšie. Ako vyriešiť hygienu? Zaobstarajte si aj Vy papierové mydlo. Nechápete ako môže fungovať?

Papierové mydlo od spoločnosti Worldwide – NPW predstavuje cestovné balenie tridsiatich parfumovaných plátkov, ktoré sú určené na umývanie. Vezmete ich do ruky, premiešate s trochou vody a ďalej už postupujete rovnako, ako by ste sa umývali klasickým mydlom. Potom sa stačí už len opláchnuť. Veľkosť puzdra, v ktorom plátky nájdete je 6,5 x 4,5 cm.

O výrobcovi:

Worldwide – NPW predstavuje britskú dizajnovú spoločnosť, ktorá vznikla v roku 1990. Jej výrobky sú vďaka svojmu originálnemu nápadu, praktickému použitiu, ale aj jedinečnému dizajnu obľúbené po celom svete.

Worldwide – NPW sa zameriava na sortiment z najrôznejších oblastí. Môžete si od tejto spoločnosti zaobstarať výrobky určené len pre zábavu, ale aj praktické, ktoré budú plniť svoj účel vo Vašej domácnosti. Výber je skutočne veľký. A nové a nezvyčajné predmety tohto dizajnového štúdia stále pribúdajú. Pozrite sa na ponuku. Určite nejaký predmet poteší aj Vás.

Ďalšie informácie

Kód tovaru 926