Štýlový odkvapkávač Arena šedý

Štýlový odkvapkávač Arena šedý

Joseph Joseph



Popis produktu

Joseph Joseph  prináša úžasný  odkvapkávač  do každej kuchyne. Tento produkt vás poteší  svojím dizajnom, farebným prevedením a úložným priestorom.

Odkvapkávač  Arena  má ohybné protišmykové priečky, riad je v ňom bezpečne oddelený a tým  nedochádza k poškriabaniu a poškodeniu pohárov a tanierov počas sušenia. V odkvapkávači je miesto pre sušenie nožov, príborov a kuchynských pomôcok, tanierov, pohárov a šálok. Voda je odvádzaná kanálikmi, ktoré umožňujú odliv vody do kuchynského dresu. Umývajte len ručne. Je dodávaný v peknom darčekovom balení.

 Rozmery balenia : 35x44x11 cm

 O výrobcovi:

Joseph Joseph je dizajnová spoločnosť, ktorú roku 2003 založili dvojičky Antony a Richard Joseph. Antony študoval dizajn, Richard podnikanie, a tak sa týmto dvojičkám podarilo šikovne skĺbiť svoje schopnosti a vytvoriť spoločnosť, ktorej úspešné výrobky sú dnes veľmi obľúbené.

Spoločnosť Joseph Joseph sa väčšinou sústredí na kuchynský riad a doplnky, ktoré majú spoločné vlastnosti, ktorými sú štýlovosť a inovatívne prevedenie jednotlivých produktov. Pokiaľ aj Vy máte radi vkusný, inovatívny a praktický riad do kuchyne, výrobky tejto spoločnosti Vás nadchnú.

Ďalšie informácie

Kód tovaru 85003