Jahodová tortička

Jahodová tortička



Popis produktu

Táto jahodová tortička je v skutočnosti luxusný uterák rady Le Patissier. Navrhla ho japonská spoločnosť, ktorá so svojimi produktmi slávi úspech po celom svete.

Veľa ľudí ani po pár minútach stále neverí, že sa nejedná o jahodovú tortičku. A niet divu, imitácia cukrárskeho umenia je dokonalá. V skutočnosti ide o ručne vyrobený luxusný uterák zo 100 % froté bavlny.

Balenie obsahuje 1 ružový uterák s rozmermi 34 x 35 cm. Tortička je ozdobená jahôdkou (magnetka).

Niečo o rade Le Patissier

Le Patissier je označenie neobyčajnej rady luxusných uterákov, ktorú vymyslela japonská spoločnosť Prairie Dog. Tá sa zameriava najmä na zákazníkov, ktorí dokážu oceniť originálne produkty, jedinečný vzhľad a atraktívne balenie.

Uteráky Le Patissier vyzerajú ako lahodné cukrárske torty. Všetok tovar vyzerá ako privezený z cukrárne. Človek, ktorý vidí uteráky prvýkrát v živote, bude chvíľu váhať, či nie je lepšie pekne vyzerajúci uterák v tvare čokoládovej torty zjesť. Tovar je vyrobený zo 100 % príjemnej froté bavlny. Torty a poháre sú ozdobené ovocím, ktoré ma v sebe magnety. Tie môžete po rozbalení použiť vo svojej kancelárii, na pracovnom stole či v kuchyni na chladničku.

Le Patissier uteráky sú ručne vyrábané, materiál na ich výrobu sa starostlivo vyberá. Japonská spoločnosť si zakladá na atraktívnom balení, takže uteráky sú vhodné ako darček. Potešte svojich blízkych týmto neobyčajným a užitočným produktom.

Ďalšie informácie

Kód tovaru LP34