Zarážka do dverí - kľúč - červený

Zarážka do dverí - kľúč - červený



Popis produktu

Vaše dvere sa už nikdy nezabuchnú. A čo im v tom zabráni? Je tu pre Vás zarážka do dverí – kľúč. Nastavíte ho do dverí a budete mať stále otvorené. Túto originálnu zarážku pre Vás pripravilo dizajnové štúdio J-ME.
Už ste zažili tú situáciu, keď potrebujete mať otvorené dvere, niekam si chcete odskočiť a oni sa Vám zabuchnú? Nič príjemného. Vyhnite sa tejto situácii s novou zarážkou do dverí – kľúč. Ide o vtipný a praktický výrobok dizajnového štúdia J-ME.
Zarážka do dverí – kľúč je jednoduchým predmetom. Stačí len kľúč zastrčiť pod dvere a už sa Vám nikdy nezabuchnú. Zarážka je vyrobená z proti šmykľavej gumy a má rozmery 3,4 x 18 x 9 cm. Uľahčite si život, a keď je možné vyhnúť nepríjemným situáciám, vyhýbajte sa im.

O výrobcovi:
Značka J-ME vznikla pod taktovkou Jamieho a Marka, bratov z Veľkej Británie, ktorí sa rozhodli využiť svojho tvorivého ducha a dizajnových skúseností pre vytvorenie mnohých výrobkov, ktoré majú kúzlo originality, ale zároveň ich oceníte ako šikovných pomocníkov v domácnosti.
Firma sídli v Londýne a dnes už má svoje slávne meno po celom svete. Sila značky spočíva vo vynaliezavom dizajne, ktorý určite oceníte aj Vy. Niektoré výrobky značky J-ME dostali prestížne ocenenia, ktoré hovoria o ich kvalite.
Spoznajte aj Vy kúzlo výrobkov značky J-ME. Budete príjemne prekvapení vysokou kvalitou a perfektným dizajnom.

Ďalšie informácie

Kód tovaru DOORSTOP