Misa s cedníkom Prep&Store - malá, biela

Misa s cedníkom Prep&Store - malá, biela

Joseph Joseph



Popis produktu

Spojenie misky a cedníka je skvelý nápad.

Prep&Serve od spoločnosti Joseph Joseph je multifunkčná misa s cedníkom. Kombinuje funkciu bežnej misy na prípravu jedál, cedníka a servírovacej misky. Integrovaný cedník umožňuje scedenie vody priamo z misy. Bez presýpania môžete pokračovať v príprave jedla pridaním ďalších prísad. Obsah misy potom vysypte na panvicu, hrnca alebo prípadne servírujte na jedálensky stôl. To všetko sa dá s jednou misou. Misa Prep&Serve je ideálna  pre prípravu a servírovanie šalátov, cestovín, prípadne k preplachovaniu ryže a šošovice pred varením. Misu je možné umývať aj v umývačke riadu.

Rozmery: 19 x 21 x 13 cm

O výrobcovi:

Joseph Joseph je dizajnová spoločnosť, ktorú roku 2003 založili dvojičky Antony a Richard Joseph. Antony študoval dizajn, Richard podnikanie, a tak sa týmto dvojičkám podarilo šikovne skĺbiť svoje schopnosti a vytvoriť spoločnosť, ktorej úspešné výrobky sú dnes veľmi obľúbené.

Spoločnosť Joseph Joseph sa väčšinou sústredí na kuchynský riad a doplnky, ktoré majú spoločné vlastnosti, ktorými sú štýlovosť a inovatívne prevedenie jednotlivých produktov. Pokiaľ aj Vy máte radi vkusný, inovatívny a praktický riad do kuchyne, výrobky tejto spoločnosti Vás nadchnú.  

Ďalšie informácie

Kód tovaru 40066
Farba biela
Materiál plast