Slnečná zásobáreň Sunjar - žltá

Slnečná zásobáreň Sunjar - žltá

Suck UK



Popis produktu

Slnečná zásobáreň od spoločnosti SUCK UK, je tu pre tých, ktorí chcú mať kus slnečnej energie aj v dňoch, keď sa slnko príliš neobjavuje.
Už dávno je preukázané to, že ľudia si berú energiu zo slnka. Jeho svetlo a teplo na nás priaznivo pôsobí a celkovo sa cítime lepšie.

Lampička obsahuje svetelný zdroj (LED) napájaný dobíjacou batériou (typu AA) prepojenú so solárnym článkom. Svetelné čidlo automaticky zapína lampičku po zotmení. Vnútorným vypínačom (pod viečkom nádoby) je možné lampičku v noci vypnúť. Lampička je určená pre vnútorné aj vonkajšie použitie (odolná voči vlhku). Svetelná intenzita LED zdroja zodpovedá intenzite bežnej sviečky. Pred prvým použitím je nutné nechať lampičku nechať nabiť. Nabíja sa vystavením sa slenčného svetla. Nová lampička po plnom nabití svieti až 5 hodín. Soba svitu sa skracuje po nabíjaní za zlého počasia. Dobíjacu batériu je možné po uplynutí životnosti nahradiť bežnou dobíjacou batériou AA.

Dodávané v papierovej krabičke s podrobným vyobrazením a popisom funkcie výrobku.

Rozmery nádoby sú 10 x 10 x 16 cm

Farba: žltá

Zaobstarajte si originálnu lampičku, z ktorej môžete čerpať slnečnú energiu alebo túto slnečnú zásobáreň dajte niekomu formou darčeka, na kom Vám záleží.

Ďalšie informácie

Kód tovaru SUNJAR1
Farba žltá