Prachovka na monitory Flower Power so stojanom

Prachovka na monitory Flower Power so stojanom



Popis produktu

Táto prachovka od spoločnosti VIGAR s netradičným dizajnom sa môže stať praktickým pomocníkom aj vo Vašej domácnosti. Výborne s ňou očistíte napríklad zaprášené knižky v knihovničke, alebo žalúzie. Je tiež priam stvorená na údržbu počítača v pracovni či kancelárii.

Chcete dostať pochvalu za výber praktického a zároveň pekného darčeka? Darujte prachovku na monitory Flower Power so stojanom! Je výborná na malé plochy, ako sú počítačové monitory alebo písací stôl. Mikrovláknové strapce sa dajú jednoducho odlepiť od násady pomocou suchého zipsu a možno ich vyprať v práčke.

Materiál: plast a mikrovlákno

Dĺžka: 24 cm

O spoločnosti Vigar

Vigar je spoločnosť pochádzajúca zo Španielska. Hlavným cieľom spoločnosti je zmeniť nudné produkty každodennej potreby v produkty, ktoré Vám vyčaria úsmev na tvári, prinesú zábavu a zároveň ostanú aj naďalej prakticky využiteľné. Metly, mopy, prachovky predstavujú nevyhnutné predmety so všedným dizajnom, ktoré sa vyskytujú v každej domácnosti. Spoločnosť Vigar ich pretransformovala tak, že každého očaria na prvý pohľad a dokonca aj upratovanie a čistenie bude vďaka nim príjemnejšie.

Ďalšie informácie

Kód tovaru G2110
Kolekcia Flower Power
Materiál plast s mikrovláknom
Rozmer dĺžka 24 cm.