Popisovacia bublina na odkazy

Popisovacia bublina na odkazy

BALVI



Popis produktu

Žijete s niekým v domácnosti? Potom ste možno zvyknutý si s ostatnými členmi vymieňať odkazy. K tomu Vám výborne poslúži porcelánová bublina na odkazy.

Niekedy sa s členmi rodiny doma míňame a volať im sa kvôli každej maličkosti neoplatí. Nechávajte si doma odkazy. K tomu Vám poslúži vkusná porcelánová tabuľka na odkazy. Napíšete na ňu potrebné oznámenie, a potom ju už stačí len položiť niekam na viditeľné miesto, alebo ju môžete zavesiť na stenu a informácia sa rozšíri medzi tých, ktorým je určená.

Popisovacia bublina je položená pryžovej podložke so žliabkom pre fixku, ktorá je súčasťou balenia. Mazanie odkazov sa prevádza pomocou suchej utierky.

Výborná aj ako súkromný pripomienkovač povinností na pracovisku.

Rozmery: 14,5 x 12 x 2,5 cm

O spoločnosti:

Balvi je španielska spoločnosť, ktorá  už od roku 1956 prináša neobyčajné, moderné ale hlavne užitočné výrobky, ktoré si iste nájdu miesto vo vašej domácnosti. Hlavným cieľom spoločnosti je ponúknuť zákazníkovi kvalitný výrobok za prijateľnú cenu.

Ďalšie informácie

Kód tovaru 23557
Materiál porcelán
Rozmer 14,5 x 12 x 2,5 cm.
Balenie dodávané aj s fixkou
Technické informácie zmazateľná suchou handričkou a opäť použiteľná
Určenie na pracovisko na pripomienky vlastných povinností, odkazy pre kolegov, alebo do rodiny ako vzájomný odkazovač dôležitých správ a povinností dňa