Stojan s krájacími doskami Index Advance veľký

Stojan s krájacími doskami Index Advance veľký

Joseph Joseph



Popis produktu

Premýšľate, čo by sa Vám ešte mohlo hodiť do kuchyne? Veľmi pekne vyzerá stojan so štyrmi polypropylénovými krájacími doskami Index Advance strieborný.

Ak máte radi praktické a zároveň dobre vyzerajúce predmety, zaobstarajte si tieto krájacie dosky so stojanom Index Advance , ktorý pre Vás pripravila dizajnová spoločnosť Joseph Joseph.

Stojan dostanete so sadou štyroch polypropylénových dosiek s protišmykovou úpravou. Každá doska je označená obrázkom určujúcim jeho využitie. Týmito obrázkami sú ryby, zelenina, syrové mäso a varené potraviny. Dosky môžete umývať v umývačke riadu. Ak chcete niečo vkusné do svojej kuchyne, siahnite po tomto stojane s lopármi.

Veľkosť: stojan 35x28x8,5cm, dosky 34x24cm

O výrobcovi:

Joseph Joseph je dizajnová spoločnosť, ktorú roku 2003 založili dvojičky Antony a Richard Joseph. Antony študoval dizajn, Richard podnikanie, a tak sa týmto dvojičkám podarilo šikovne skĺbiť svoje schopnosti a vytvoriť spoločnosť, ktorej úspešné výrobky sú dnes veľmi obľúbené.

Spoločnosť Joseph Joseph sa väčšinou sústredí na kuchynský riad a doplnky, ktoré majú spoločné vlastnosti, ktorými sú štýlovosť a inovatívne prevedenie jednotlivých produktov. Pokiaľ aj Vy máte radi vkusný, inovatívny a praktický riad do kuchyne, výrobky tejto spoločnosti Vás nadchnú.

Ďalšie informácie

Kód tovaru 60035