Misky na šperky/kľúče s otočným stojanom YAMAZAKI Tosca, biele

Misky na šperky/kľúče s otočným stojanom YAMAZAKI Tosca, biele

YAMAZAKI


23,15 €


Na našom sklade. Pozajtra môže byť u vás

Pridať do obľúbených


Popis produktu

Elegantné plastové misky (4ks.) na šperky, manžetové gombíky či hodinky od japonskej spoločnosti YAMAZAKI. Misky sú otočné, okolo dreveného stojana s kovovou základňou. Drevený stojan však neslúži len ako praktická súčasť výrobku, vďaka ktorej si zo štyroch misiek viete pootvoriť len tú, ktorú potrebujete. S bielym plastom tiež vytvára krásnu kombináciu priemyselných a prírodných materiálov, ktorá z praktickej a kompaktnej súčasti vášho toaletného stolíka vytvára aj vkusný bytový doplnok.

Stojanu naviac nechýba stabilita a to ani pri súbežnom použití všetkých štyroch misiek naraz. Je totiž vybavený nenápadnou stojanovou platničkou, ktorá po zaklapnutí lícuje s okrajom misiek a váš stojan sa len tak ľahko neprevrhne.

Môže poslúžiť aj v predsieni ako elegantná odkladacia miska na kľúče pre celú rodinu, alebo dokonca ako misky na rôzne druhy orieškov na jedálenskom stole. Tieto dômyselne navrhnuté misky od spoločnosti YAMAZAKI by teda u vás mohli nájsť svoje uplatnenie aj v prípade, že si veľmi nepotrpíte na nosenie šperkov.

Ďalšie informácie

Kód tovaru 03408
Materiál plast, kov, drevo
Rozmer 10 x 10 x 12,2 cm.
Farba biela